Grøntsager
Ingredients
- Knoldselleri
- Asparges
- Flåede tomater
- Agurk
- Hvide løg
- Persillerod
- Squash
- Savoykål
- Porre Toppen - det grønne. Max. 85 gr
- Skalotteløg
- Kål (Alle Typer)
- Græskar
- Æbler
- Tang : Nori
- Citronsaft
- Champignons
- Tomat
- Spidskål
- Bønner
- Bønner Og Linser
- Bladselleri
- Hovedsaslat
- Kål
- Salat
- Rød chili Max. 50 gr.
- Oliven
- Kastanje
- Grønne ærter
- Grønkål
- Bønnespire
- Butternut squash
- Ærter
- Spinat
- Majs
- Porrer
- Hvidløg
- Broccoli
- Rød peber Kan irritere tarmen pgs den kryddere smag.
- Selleri
- Lucerne
- Purløg
- Vandkastanjer
- Sukker- og slikærter
- Artiskok
- Rødløg
- Hvidkål Max. 140 gr indtil du ved om du kan tåle det
- Rosenkål Max. 5 stk. indtil du ved om du kan tåle det
- Hakkede tomater
- Hokkaido/Japansk græskar
- Løg
- Krydderurter
- Gulerod
- svampe
- Julesalat/hjertesalat
- Gulerødder
- Rucolasalat
- Fennikel
- BabySpinat Max. 150 gr
- Butternut
- sukkermajs
- Blomkål
- Forårsløg Kun toppen - det grønne
- Soltørret tomat
- Radicchiosalat
- Artiskokhjerter
- Radise
- Søde kartofler
- grønne bønner Max. 110 gr indtil du ved om du kan tåle dem
- Ingefær
- Pastinak
- Gul peberfrugt
- Kartoffel
- Haricots Verts
- Aubergine
- Grøn peber Max. 110 gr indtil du ved om du kan tåle dem
- Cherrytomater
- Rødbede
- Spirer
- Jordskokker