FODMAP
  • Home
  • Ingredients
  • Product Labels
  • Finished Goods
  • Recipe Types
  • Recipes
  • Log in

Grøntsager

Ingredients

  • Knoldselleri
  • Asparges
  • Flåede tomater
  • Agurk
  • Hvide løg
  • Persillerod
  • Squash
  • Savoykål
  • Porre Toppen - det grønne. Max. 85 gr
  • Skalotteløg
  • Kål (Alle Typer)
  • Græskar
  • Æbler
  • Tang : Nori
  • Citronsaft
  • Champignons
  • Tomat
  • Spidskål
  • Bønner
  • Bønner Og Linser
  • Bladselleri
  • Hovedsaslat
  • Kål
  • Salat
  • Rød chili Max. 50 gr.
  • Oliven
  • Kastanje
  • Grønne ærter
  • Grønkål
  • Bønnespire
  • Butternut squash
  • Ærter
  • Spinat
  • Majs
  • Porrer
  • Hvidløg
  • Broccoli
  • Rød peber Kan irritere tarmen pgs den kryddere smag.
  • Selleri
  • Lucerne
  • Purløg
  • Vandkastanjer
  • Sukker- og slikærter
  • Artiskok
  • Rødløg
  • Hvidkål Max. 140 gr indtil du ved om du kan tåle det
  • Rosenkål Max. 5 stk. indtil du ved om du kan tåle det
  • Hakkede tomater
  • Hokkaido/Japansk græskar
  • Løg
  • Krydderurter
  • Gulerod
  • svampe
  • Julesalat/hjertesalat
  • Gulerødder
  • Rucolasalat
  • Fennikel
  • BabySpinat Max. 150 gr
  • Butternut
  • sukkermajs
  • Blomkål
  • Forårsløg Kun toppen - det grønne
  • Soltørret tomat
  • Radicchiosalat
  • Artiskokhjerter
  • Radise
  • Søde kartofler
  • grønne bønner Max. 110 gr indtil du ved om du kan tåle dem
  • Ingefær
  • Pastinak
  • Gul peberfrugt
  • Kartoffel
  • Haricots Verts
  • Aubergine
  • Grøn peber Max. 110 gr indtil du ved om du kan tåle dem
  • Cherrytomater
  • Rødbede
  • Spirer
  • Jordskokker

© 2025 - Fodmap