Bearnaisesauce på den nemme måde
Hvordan man laver bearnaisesauce uden mel, mælk, fløde eller smør
4 personer
Ingredients
1,5 spsk. | Bearnaiseessens |
1 spsk. | estragon |
50 g |
Kokosolie
(50-100g) |
Peber | |
Salt | |
1 dl |
Suppe
(½ grønsagsbouillonterning kan opløses i 1 dl. vand) |
4 stk. | Æg |
Directions
- Æggene deles i blommer og hvider.
- Bearnaiseessensen tilsættes blommerne. Hviderne gemmes eventuelt til en anden dag, hvor der skal laves kokosmakroner eller marengs.
- Kokosolien smeltes over svag varme i en kasserolle og hældes i en kop.
- I kasserollen hældes nu æggene, bearnaiseessensen og suppen og der piskes over svag varme. Pisk, pisk, pisk.
- Kokosolien hældes i og der piskes videre indtil saucen begynder at stivne. Det tager lidt tid og der må ikke sættes mere varme på!