Bearnaisesauce på den nemme måde

Hvordan man laver bearnaisesauce uden mel, mælk, fløde eller smør
4 personer

Ingredients

1,5 spsk. Bearnaiseessens
1 spsk. estragon
50 g Kokosolie

(50-100g)

Peber
Salt
1 dl Suppe

(½ grønsagsbouillonterning kan opløses i 1 dl. vand)

4 stk. Æg

Directions

  1. Æggene deles i blommer og hvider.
  2. Bearnaiseessensen tilsættes blommerne. Hviderne gemmes eventuelt til en anden dag, hvor der skal laves kokosmakroner eller marengs.
  3. Kokosolien smeltes over svag varme i en kasserolle og hældes i en kop.
  4. I kasserollen hældes nu æggene, bearnaiseessensen og suppen og der piskes over svag varme. Pisk, pisk, pisk.
  5. Kokosolien hældes i og der piskes videre indtil saucen begynder at stivne. Det tager lidt tid og der må ikke sættes mere varme på!