Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller er en god måde for hele familien at få fisk på. Fiskefrikadellerne er friskel
smagen, da opskriften indeholder citronskal.
22 stk

Ingredients

1/2 stk. Citronskræl

(Økologisk )

4 spsk. dild
50 g Forårsløg

(Kun det grønne)

30 g Majsmel
1 spsk. Margarine

(Flydende)

1/2 tsk. Peber
500 g Rødspættefilet
1 tsk. Salt
2 stk. Æg

Directions

  1. Hak rødspættefilet groft i en foodprocessor.
  2. Læg det i en skål, og rør salt og peber i.
  3. Hak det grønne fra forårsløgene fint.
  4. Riv skallen af en halv økologisk citron.
  5. Tilsæt æg, majsmel, dild, citronskal og de finthakkede forårsløg.
  6. Sæt fiskefarsen på køl i 30 minutter.
  7. Varm margarinen på en pande.
  8. Form fiskefrikadellerne med en ske, og steg dem 5-6 minutter på hver side