Pølsehorn

Ingredients

30 g Gær
Ketchup

(Check om den er okay jf FODMAP)

16 stk. Kyllinge mini pølser
3 dl Mælk (Laktosefri)
1 tsk. Salt
50 g Smør
200 g Speltmel

(Fint)

300 g Speltmel

(Groft)

1 tsk. Sukker
1 stk. Æg

Directions

  1. Opvarm mælken og smørret og afkøl til lunken temperatur.
  2. Opløs gæren i salt og sukker.
  3. Bland mælk, smør, gær, salt, sukker og mel godt sammen.
  4. Lad hæve 1 time.
  5. Del dejen i 2 og rul ud i en cirkel. Del hver cirkel i 8 dele.
  6. Smør hver trekant med tomatketchup og fold en pølse i.
  7. Tænd ovnen på 230 g og lad pølsehornene hæve til ovnen er varm.
  8. Pensel hornene med æg.
  9. Bag i 10 minutter.