Pølsehorn
Ingredients
30 g | Gær |
Ketchup
(Check om den er okay jf FODMAP) |
|
16 stk. | Kyllinge mini pølser |
3 dl | Mælk (Laktosefri) |
1 tsk. | Salt |
50 g | Smør |
200 g |
Speltmel
(Fint) |
300 g |
Speltmel
(Groft) |
1 tsk. | Sukker |
1 stk. | Æg |
Directions
- Opvarm mælken og smørret og afkøl til lunken temperatur.
- Opløs gæren i salt og sukker.
- Bland mælk, smør, gær, salt, sukker og mel godt sammen.
- Lad hæve 1 time.
- Del dejen i 2 og rul ud i en cirkel. Del hver cirkel i 8 dele.
- Smør hver trekant med tomatketchup og fold en pølse i.
- Tænd ovnen på 230 g og lad pølsehornene hæve til ovnen er varm.
- Pensel hornene med æg.
- Bag i 10 minutter.