Boghvedemysli

Det kan være svært at købe en færdig mysli på en low FODMAP diet, fordi mysli ofte indeholder
tørret frugt eller er ristet i honning. Denne mysli kan som al anden mysli spises som den
er med laktosefri mælk. Myslien kan også bruges som sprød crunch på laktosefri yoghurt.

Ingredients

150 g Boghvede

(hel)

150 g Boghvedeflager
80 g Brun farin
150 g Havregryn
50 g Margarine

(flydende)

1 dl Vand

Directions

  1. Bland de tørre ingredienser i en skål
  2. Hæld flydende margarine og vand i blandingen under omrøring.
  3. Der må gerne være små klumper i blandingen
  4. Fordel myslien i en bradepande på 2 ark bagepapir
  5. Læg 1 ark bagepapir på myslien.
  6. Tør myslien midt i ovnen, og rør i den med jævne mellemrum. Husk at lægge bagepapir på myslien efter omrøring.
  7. Lad myslien køle af før den kommes på glas med låg.
  8. Tørretid: Ca. 1 time og 15 min. ved 150 grader i ovnen.