Boghvedemysli
Det kan være svært at købe en færdig mysli på en low FODMAP diet, fordi mysli ofte indeholder
tørret frugt eller er ristet i honning. Denne mysli kan som al anden mysli spises som den
er med laktosefri mælk. Myslien kan også bruges som sprød crunch på laktosefri yoghurt.
tørret frugt eller er ristet i honning. Denne mysli kan som al anden mysli spises som den
er med laktosefri mælk. Myslien kan også bruges som sprød crunch på laktosefri yoghurt.
Ingredients
150 g |
Boghvede
(hel) |
150 g | Boghvedeflager |
80 g | Brun farin |
150 g | Havregryn |
50 g |
Margarine
(flydende) |
1 dl | Vand |
Directions
- Bland de tørre ingredienser i en skål
- Hæld flydende margarine og vand i blandingen under omrøring.
- Der må gerne være små klumper i blandingen
- Fordel myslien i en bradepande på 2 ark bagepapir
- Læg 1 ark bagepapir på myslien.
- Tør myslien midt i ovnen, og rør i den med jævne mellemrum. Husk at lægge bagepapir på myslien efter omrøring.
- Lad myslien køle af før den kommes på glas med låg.
- Tørretid: Ca. 1 time og 15 min. ved 150 grader i ovnen.