Omeletwrap
Da low FODMAP diet ikke indeholder mange kornprodukter kan man erstatte den traditionelle
tortilla med denne tynde omelet. Omeletten kan tilsættes lige det krydderi man ønsker,
men her er den meget neutral, fordi fyldet er krydret med paprika.
tortilla med denne tynde omelet. Omeletten kan tilsættes lige det krydderi man ønsker,
men her er den meget neutral, fordi fyldet er krydret med paprika.
Ingredients
4 stk. |
Kyllingeinderfilet
(3-4 stk) |
2 spsk. | Mælk (Laktosefri) |
1 tsk. |
Olivenolie
(Til stegning) |
1 tsk. | Paprika |
1 knivspids | Peber |
1/2 stk. |
Rød peber
(Eller snackpeberfrugt) |
Salat
(Blandet salat, eks babymix) |
|
1 knivspids | Salt |
2 stk. | Æg |
Directions
- Rør æg og mælk sammen i en skål.
- Tilsæt salt og peber.
- Varm en pande op med 1 tsk. olie. Hæld æggemassen ud på panden, der skal have en diameter på 18-20 cm.
- Lad omeletten stå til den er bagt hele vejen igennem.
- Vend den om og brun den anden side. Det tager ca. 15 min i alt.
- Steg imens kyllingen på en anden pande med paprika, salt og peber.
- Skær den røde peber ud i strimler.
- Når omeletten er færdig, foldes den som en tortilla om salat, rød peber og kylling.