Krydret tomatsuppe med hakket oksekød og skinke

Recipe contains FODMAP products!
Denne tomatsuppe er nem og hurtig og giver god mæthed med dens indhold af kød.
4 personer

Ingredients

1,25 liter Fond

(Fx Kyllingfond)

1 bundt Forårsløg

(4-5 stk, kun det grønne, skåret i ringe)

1 stk. Gul peberfrugt

(I tern)

2 ds. Hakkede tomater

(2x400 gram)

400 g Hakket oksekød
1 spsk. Olivenolie
2 tsk. Paprika
Peber
1 stk. Rød peber

(I tern)

Salt
4 skiver Skinke

(Røget )

Sukker

Directions

  1. Kødet svitses i olien sammen med røget skinke og det grønne fra forårsløg til kødet er brunet.
  2. Peberfrugter skylles, top og kerner fjernes og de skæres i tern.
  3. Peberfrugt tilsættes og svitses med i et par min.
  4. Flåede tomater, paprika, salt, peber og fond tilsættes.
  5. Suppen småkoger 15-20 min.
  6. Smages evt, til med salt, peber og lidt sukker.