Torskerognsalat
Denne salat mætter godt pga. de kogte kartofler. Kan bruges som pålæg på brød eller spises som den er med grovbrød.
Ingredients
1/2 stk. | Agurk |
Citronsaft | |
100 g | Kartofler |
1 bundt | Purløg |
1 spsk. | Sennep |
200 g | Torskerogn |
2 dl | Yoghurt naturel (laktosefri) |
Directions
- Mos torskerognen groft med en gaffel.
- Skær kartoflerne og agurken i små tern.
- Bland laktosefri yoghurt med sennep, citronsaft, purløg, salt og peber.
- Bland forsigtigt grøntsagerne og torskerognen i yoghurten.
- Smag salaten til med salt og peber og evt. citronsaft.
- Pynt med citronskiver og purløg.
Tips
Server med fx mørkt grovbrød.
For at opnå en fastere konsistens af salaten kan den laktosefri yoghurt drænes i et kaffefilter i 10 min.
Brug evt. en rest kogte kartofler, eller brug kogte kartofler fra glas
For at opnå en fastere konsistens af salaten kan den laktosefri yoghurt drænes i et kaffefilter i 10 min.
Brug evt. en rest kogte kartofler, eller brug kogte kartofler fra glas