Torskerognsalat

Denne salat mætter godt pga. de kogte kartofler. Kan bruges som pålæg på brød eller spises som den er med grovbrød.

Ingredients

1/2 stk. Agurk
Citronsaft
100 g Kartofler
1 bundt Purløg
1 spsk. Sennep
200 g Torskerogn
2 dl Yoghurt naturel (laktosefri)

Directions

  1. Mos torskerognen groft med en gaffel.
  2. Skær kartoflerne og agurken i små tern.
  3. Bland laktosefri yoghurt med sennep, citronsaft, purløg, salt og peber.
  4. Bland forsigtigt grøntsagerne og torskerognen i yoghurten.
  5. Smag salaten til med salt og peber og evt. citronsaft.
  6. Pynt med citronskiver og purløg.

Tips

Server med fx mørkt grovbrød.
For at opnå en fastere konsistens af salaten kan den laktosefri yoghurt drænes i et kaffefilter i 10 min.
Brug evt. en rest kogte kartofler, eller brug kogte kartofler fra glas