Tomatmarineret pastasalat
Recipe contains FODMAP products!
Denne pastasalat er lavet med glutenfri pasta, der typisk er lavet af majs eller boghvede.
Speltpasta kan ikke benyttes. Den glutenfri pasta kan udskiftes med små nye kartofler eller
kartofler i tern.
Speltpasta kan ikke benyttes. Den glutenfri pasta kan udskiftes med små nye kartofler eller
kartofler i tern.
4 personer
Ingredients
1 spsk. |
Balsamicoeddike
(Hvid) |
250 g | Cherrytomater |
2 stk. |
Forårsløg
(Kun det grønne) |
1 stk. | Gul peberfrugt |
75 g |
Oliven
(Sorte) |
1 spsk. | Olivenolie |
250 g |
Pasta (Glutenfri)
(fx. Penne) |
Peber | |
1 stk. |
Rucolasalat
(Stor håndfuld) |
1 spsk. | Rød Pesto |
Salt | |
1 knivspids | Sukker |
Directions
- Kog pastaen al dente som anvist på pakken og skyl godt i koldt vand.
- Rør en dressing af pesto, balsamico og olivenolie smagt til med salt,peber og en knivspids sukker.
- Vend pastaen i dressingen og lad den trække mens grøntsagerne snittes.
- Skyl tomater, peberfrugter, forårsløg og rucolasalat.
- Halver tomaterne, skær peberfrugten i tern og det grønne af forårsløgene i tynde ringe.
- Bland grøntsagerne og oliven i salaten og kom rucolasalat på toppen.