Hurtig og nem pastaret
Savner du en hurtig og nem, lækker ret, der giver dig smager og følelsen af at sidde og spise morneysauce blandet med pasta, så er her en mulig erstatning. Den tager stort set kun den tid at lave, som det tager at koge pastaen. Jeg brugte de glutenfri penne fra Urtekram, og de smager bare godt! Jeg brugte almindelige salattern, som bare får lov at smelte på panden – det giver en lækker og cremet konsistens
2 personer
Ingredients
100 g | Feta |
1 bundt |
Forårsløg
(Kun den grønne del) |
Olie
(Til stegning) |
|
120 g | Pasta (Glutenfri) |
1 stk. | Rød peber |
1 pakke | Skinkestrimler |
1/2 pakke |
Spinat
(Ca 150 g) |
Directions
- Sæt pastaen over og bring i kog. Når vandet kog, skru ned og tilsat salt.
- Imens pastaen koger, skæres forårsløg og rød peber i grove stykker og svitses i olien på panden
- Rør godt rundt i grøntsagerne, så de ikke brænder fast
- Tilsat fetaosten eller salatternen, og vend det hele på panden
- Osten smelter lige så stille og sørg for at fordele det godt ud på hele panden
- Kom spinaten i og rør igen rundt
- Tilsæt den kogte pasta, vend det hele godt rundt og server straks evt. med brød eller salat