Kyllingesalat

Lækker og nem ret til frokost eller aftensmad. Er her som opskrift til 4 personer, men kan
laves ud fra rester, fx fra en hel kylling med kartofler og grønne bønner til aftensmad og så
anvendes kold næste dag som frokostsalat.
4 portioner

Ingredients

Basilikum

(Evt)

1 bundt Forårsløg

(De grønne toppe)

200 g grønne bønner

(Kogte)

800 g Kartofler
600 g Kyllingebryst
Peber
50 g persille
50 g Pinjekerner
100 g Polenta
3 spsk. Rapsolie
Salt

Directions

  1. Skræl og kog kartofler, til de er møre (ca. 20 minutter afhængig af størrelse).
  2. Dræn og afkøl kartofler, og skær i mundrette stykker.
  3. Steg hele kyllingebryster i ca. 1 spsk. rapsolie, til de er gennemstegte.
  4. Lad kyllingebryst afkøle lidt, og skær i skiver.
  5. Giv de grønne bønner et kort opkog, så de fortsat er sprøde. Lad dem afkøle.
  6. Skyl og hak persille og top fra forårsløg.
  7. Varm en pande op, og rist pinjekerner let herpå.
  8. Opvarm resten af rapsolien (ca. 2 spsk.), og steg skiver af polenta, til den er sprød og gylden.
  9. Bland salaten sammen — kartofler, kyllingebryst, grønne bønner, krydderurter og sprød polenta.
  10. Smag til, og tilføj evt, lidt flere krydderurter, salt og peber efter smag.