Porrer i fad
Recipe contains FODMAP products!
Ingredients
150 g | Bacon |
1 stk. |
Bouillonterning
(Grøntsag) |
1 pakke | Cherrytomater |
40 g |
Emmenthaler
(Revet) |
30 g |
Mandler
(Hakkede) |
1,5 dl | Mælk (Laktosefri) |
Peber | |
1 bundt | persille |
9 stk. | Porrer |
Revet Muskatnød | |
Salt | |
40 g |
Smør
(Små tern) |
2 liter |
Vand
(Kogende) |
4 stk. | Æggeblomme |
Directions
- Rens porrerne og halver dem
- Kog dem i 8 minutter i bouillonvand
- Lad dem køle af i 5-10 minutter
- Halver baconstrimlerne og svøb dem om midten af hver porre
- Læg dem i et fad side om side
- Pisk æggeblommer og mælk sammen
- Drys med krydderier
- Fordel mandler, ost og små smørklatter hen over porrerne
- Bag i ovnen i 25 min ved 200 grader.
- Efter bagning; fordel tomater og persille over den færdige ret.
Tips
Spis sammen med et stykke magert kød på ca. 150 gram
Man kan eventuelt spise et lille stykke flute til.
Man kan eventuelt spise et lille stykke flute til.