Porrer i fad

Recipe contains FODMAP products!

Ingredients

150 g Bacon
1 stk. Bouillonterning

(Grøntsag)

1 pakke Cherrytomater
40 g Emmenthaler

(Revet)

30 g Mandler

(Hakkede)

1,5 dl Mælk (Laktosefri)
Peber
1 bundt persille
9 stk. Porrer
Revet Muskatnød
Salt
40 g Smør

(Små tern)

2 liter Vand

(Kogende)

4 stk. Æggeblomme

Directions

  1. Rens porrerne og halver dem
  2. Kog dem i 8 minutter i bouillonvand
  3. Lad dem køle af i 5-10 minutter
  4. Halver baconstrimlerne og svøb dem om midten af hver porre
  5. Læg dem i et fad side om side
  6. Pisk æggeblommer og mælk sammen
  7. Drys med krydderier
  8. Fordel mandler, ost og små smørklatter hen over porrerne
  9. Bag i ovnen i 25 min ved 200 grader.
  10. Efter bagning; fordel tomater og persille over den færdige ret.

Tips

Spis sammen med et stykke magert kød på ca. 150 gram
Man kan eventuelt spise et lille stykke flute til.