Hirse Brød Med Squash

Brødet kan benyttes til frokost med pålæg. Opskriften kan minde lidt om stenalderbrød, men fedtindholdet er langt lavere, og med hensyn til energiindhold svarer brødet til rugbrød.
22 skiver

Ingredients

2 dl Boghvede
1 dl FiberHUSK

(50 gram)

2 dl Hirseflager

(80 gram)

2 dl Hørfrø
1/2 dl Rapsolie
2 tsk. Salt

(Groft)

1 dl Sesamfrø
250 g Squash
5 stk. Æg

Directions

  1. Bland alle de tørre ingredienser i en røreskål.
  2. Tilsæt squash og rapsolie - massen røres ensartet.
  3. Tilsæt æg - massen røres ensartet.
  4. Smør en form med olie, fx en ciabattaform.
  5. Dejen fordeles i formen.
  6. Bages ved 160 grader i 1 time.