Risnudelsalat med kinarejer og peanuts

En dejlig let kinesisk ret, som både kan spises kold og varm. Trods chilisauce og lime har den en behagelig smag, der ikke er kraftig og stærk.
2 personer

Ingredients

1 spsk. Ahornsirup - ren

((Til dressing))

6 stk. Cherrytomater
1 spsk. Chilisauce

((Til dressing))

3 stk. Forårsløg

(Kun toppen)

1 stk. Lime

((Til dressing))

1/2 spsk. Olie
2 spsk. Olie

((Til dressing))

1/2 dl Peanuts
Purløg
75 g Risnudler
1 spsk. Sojasauce

((Til dressing))

12 stk. Tigerrejer

Directions

  1. Tø rejerne op.
  2. Kog nudlerne som anvist på pakken.
  3. Rist rejer sammen med toppe af forårsløg i olie på panden i 3-4 minutter.
  4. Tag rejerne af panden, og hold dem varme.
  5. Tomaterne halveres.
  6. Tomater og peanuts blandes med nudlerne.
  7. Dressingen piskes sammen og hældes over nudelsalaten.
  8. Rejerne blandes i til sidst, og retten pyntes.