Risnudelsalat med kinarejer og peanuts
En dejlig let kinesisk ret, som både kan spises kold og varm. Trods chilisauce og lime har den en behagelig smag, der ikke er kraftig og stærk.
2 personer
Ingredients
1 spsk. |
Ahornsirup - ren
((Til dressing)) |
6 stk. | Cherrytomater |
1 spsk. |
Chilisauce
((Til dressing)) |
3 stk. |
Forårsløg
(Kun toppen) |
1 stk. |
Lime
((Til dressing)) |
1/2 spsk. | Olie |
2 spsk. |
Olie
((Til dressing)) |
1/2 dl | Peanuts |
Purløg | |
75 g | Risnudler |
1 spsk. |
Sojasauce
((Til dressing)) |
12 stk. | Tigerrejer |
Directions
- Tø rejerne op.
- Kog nudlerne som anvist på pakken.
- Rist rejer sammen med toppe af forårsløg i olie på panden i 3-4 minutter.
- Tag rejerne af panden, og hold dem varme.
- Tomaterne halveres.
- Tomater og peanuts blandes med nudlerne.
- Dressingen piskes sammen og hældes over nudelsalaten.
- Rejerne blandes i til sidst, og retten pyntes.