Pasta med kødsauce

Pastaretter kan nydes på FODMAP diet, når der benyttes en almindelig glutenfri pasta. Dette er et bud på en low FODMAP-venlig pasta med kødsauce uden løg.
4 portioner

Ingredients

1/2 pakke Bacon

(skåret i mindre stykker)

1 tsk. Basilikum

(tørret)

3 stk. Gulerødder

(store - groftrevne)

2 ds. Hakkede tomater
400 g Hakket oksekød

(maks. 10 %)

1 tsk. Oregano

(tørret)

300 g Pasta (Glutenfri)
Peber

(friskkværnet)

100 g Porre

(af det grønne fra porretoppe — fra 2 porrer)

1 stk. Rød peber

(i tern)

Salt
1 tsk. timian

(tørret)

Directions

  1. Bacon svitses i en gryde, til det tager farve.
  2. Tilsæt hakket oksekød, salt og friskkværnet peber.
  3. De groftrevne gulerødder og porretoppe tilsættes, og der røres rundt.
  4. Hakkede tomater, peberfrugt og krydderier tilsættes.
  5. Lad kødsaucen simre ved svag varme under låg i 1/2-1 time.
  6. Pasta koges efter anvisning på pakken.
  7. Server pasta med kødsauce og lidt reven parmesan og frisk basilikum.