Pasta med kødsauce
Pastaretter kan nydes på FODMAP diet, når der benyttes en almindelig glutenfri pasta. Dette er et bud på en low FODMAP-venlig pasta med kødsauce uden løg.
4 portioner
Ingredients
1/2 pakke |
Bacon
(skåret i mindre stykker) |
1 tsk. |
Basilikum
(tørret) |
3 stk. |
Gulerødder
(store - groftrevne) |
2 ds. | Hakkede tomater |
400 g |
Hakket oksekød
(maks. 10 %) |
1 tsk. |
Oregano
(tørret) |
300 g | Pasta (Glutenfri) |
Peber
(friskkværnet) |
|
100 g |
Porre
(af det grønne fra porretoppe — fra 2 porrer) |
1 stk. |
Rød peber
(i tern) |
Salt | |
1 tsk. |
timian
(tørret) |
Directions
- Bacon svitses i en gryde, til det tager farve.
- Tilsæt hakket oksekød, salt og friskkværnet peber.
- De groftrevne gulerødder og porretoppe tilsættes, og der røres rundt.
- Hakkede tomater, peberfrugt og krydderier tilsættes.
- Lad kødsaucen simre ved svag varme under låg i 1/2-1 time.
- Pasta koges efter anvisning på pakken.
- Server pasta med kødsauce og lidt reven parmesan og frisk basilikum.