Farsbbrød med fetaost og rød peber

Farsbrød er en klassiker, men er her piftet lidt op med peberfrugt og fetaost. Kan serveres
med en grøn salat og kogte kartofler eller fuldkornsris.
4 portioner

Ingredients

200 g Feta

(8 % fedt)

500 g Hakket oksekød

(max 10% fedt)

1/2 dl Havregryn

(fine)

1/2 dl Mælk (Laktosefri)
2 tsk. Peber
1 bundt persille

(finthakket)

1 stk. Rød peber
2 tsk. Salt
2 stk. Æg

Directions

  1. Skær peberfrugten og fetaosten i små tern.
  2. Hakket oksekød og havregryn blandes med æg og laktosefri mælk.
  3. Farsen tilsættes derefter fetaost, rød peberfrugt i tern og finthakket persille.
  4. Krydres med salt og peber.
  5. Farsen formes til et farsbrød og sættes i et ovnfast fad.
  6. Sættes i en forvarmet oven ved 200 °C, og bages i 45-55 minutter, eller indtil kødsaften er klar