Oksekødsfyld

Ingredients

1/2 ds. Flåede tomater
1 dl Fond

(Eller vand)

2 stk. Forårsløg

(Kun den grønne del)

3 stk. Gulerødder

(Eller 1 stor pastinak)

300 g Hakket oksekød
1/2 spsk. Olie
1/2 spsk. Oregano

(Tørret)

1 tsk. Paprika

(Kan undlades)

Peber
Revet ost
,75 tsk. Salt

(Groft)

1/2 tsk. timian

(Eller basilikum)

1 spsk. Tomatpuré

Directions

  1. Skær det grønne fra forårsløg i tynde ringe og gulerødderne i fine tern.
  2. Varm olien op i en gryde og svits kødet heri til det skifter farve.
  3. Tilsæt forårsløg, gulerødder, flåede tomater, koncentreret tomatpure og fond/vand.
  4. Krydr med oregano, timian/basilikum, paprika, salt og peber.
  5. Lad kødsovsen småkoge uden låg ca. 20 min.
  6. Rør jævnligt i gryden. Smag eventuelt yderligere til med krydderier, salt og peber.
  7. Majspandekagerne rulles om fyldet og lægges i et ildfast fad. (2-3 spsk. fyld til 1 majspandekage).
  8. Før majspandekagerne sættes i ovnen drysses eventuelt med revet ost.
  9. Majspandekagerne sættes i en forvarmet ovn på 200 grader og varmes til osten smelter, ca. 15-20

Recipes